Продукти за ключови ситуации в растителната защита и конкурентни цени изграждат продуктовата листа на Зенит за сезон 2016

Продукти за ключови ситуации в растителната защита и конкурентни цени изграждат продуктовата листа на Зенит за сезон 2016

Зенит Кроп Сайънсис България излиза на пазара за сезон 2016 с ключови продукти за високоефективна растителна защита на конкурентни цени. В продуктовата листа на фирмата, земеделските стопани могат да намерят печеливши решения за редица ситуации в растителната защита, изискващи специално внимание и придържане към оптимални срокове за третиране на културите.
Формирането на високи и качествени добиви, няма как да се случи без ефективна борба с акарите и зимуващите болести в овощарството и лозарството, контрол на житните плевели в есенниците, предсеитбената борба с плевелите при пролетните култури или ограничаването на икономически важните неприятели при плодовете и зеленчуците. В каталога за 2016, за всяка от изброените ситуации, Зенит предлага на своите партньори ефективни и най-вече икономически обосновани решения.
През 2016, Зенит Кроп Сайънсис България ще дебютира на сцената на международният панаир в Пловдив, в дните на АГРА 2016, от 23 до 28 Февруари. Ще очакваме всички наши настоящи и бъдещи партньори на нашият щанд, за да започнем сезон 2016 по възможно най-добрия начин.

Екипът на Зенит Кроп Сайънсис България

social position